“Матері в молитві”

materi_09Стримай плач свій,
Витри сльози з очей.
не загине добро, що зробили
Ми для своїх дітей.
“Вони вернуться з тих ворожих земель,
Для вас є надія знову.
Ваші діти прийдуть до ваших осель.
Це я, Господь, вам мовив”.
Єремія 31, 16

Віра сильна у Бога – це наша дорога, материнська сердечна молитва

Рух “Матері в молитві” об’єднує матерів, які збираються для спільної молитви один раз на тиждень у будь-який вибраний день, моляться не лише за своїх дітей, але за дітей усього світу, за всі українські родини, державу, владу, Церкву, священиків, краще майбутнє українського народу та духовну єдність всіх матерів.

Об’єднуємось у молитві рятуємо наших дітей

Матері моляться за здоров’я своїх дітей, за те, щоб Господь дав їм терпеливість і силу волі до науки, до духовного зростання, щоб Матінка Небесна захистила їх від усякої спокуси. Особливо в цей час, коли різних спокус так багато в світі і з кожним днем їх стає все більше.

materi_07Рух «Матері в молитві» створено волею Всевишнього

*Материнський рух почався в Англії в 1995 році. Дві добрих бабусі, Вероніка і Сандра, вирішили в особливий спосіб молитися за своїх дітей. Молячись, вони збагнули, що Господь хоче, щоб усі матері поручили Йому опікуватися їхніми дітьми, віддали Йому материнський біль, щоб Він зіслав своє благословення на їхніх дітей.

materi_06Матері всього світу єднаються

Цей рух “Матері в молитві” поширився по цілому світі і вже існує у 95 країнах. Перша спільнота в Україні виникла у 2000 році при Архикатедральному Соборі св. Юра у Львові

В Україні існує більше 1000 спільнот.

materi_05МОЛИТВА МАТЕРІВ ЗМІНЮЄ СВІТ!

Рух «Матері в молитві» – це великий Божий дар для всіх матерів та їхніх дітей. Проблеми з дітьми існують практично в кожній сім’ї. Іноді навіть здається, що вирішити їх неможливо. Але саме так думати заставляє нас диявол, який хоче, щоб ми стали дітьми відчаю та пригнічення. Та Господь Бог любить нас і бажає усім нам допомогти. Треба тільки просити Його за це і віддати в Його могутні батьківські руки свої біди, повіривши в слова Христа які були зверненні до нас :« Прийдіть до Мене всі струджені та обтяжені і Я заспокою вас» Мт.11.28.

Рух «Матері в молитві» у нашій парафії

Рух «Матері в молитві» нашої парафії об’єднує матерів, які регулярно збираються для спільної молитви, вчаться довіряти Богові та одна одній, прагнуть разом служити Богородиці та бути світлом для світу. Моляться спільну молитву з наміром духовного порятунку власних дітей.

В нашій спільноті матері  збираються на молитву один раз в тиждень, в неділю:

  • одна група – після ранкової служби
  • друга група о 15.00.

materi_04

Ми у спільноті «Матері в молитві»

Кожна молитовна зустріч є постійним спілкуванням з Богом. Матері моляться до Святого Духа, щоб Він провадив їхню спільну молитву, молитву про захист від всякого зла, молитву – прохання про прощення своїх гріхів, молитва за єднання серця та розуму, молитви прослави Бога, молитва єднання з усіма спільнотами «Матері в молитві», а також завжди відбувається читання Святого Письма та благодарення за дар материнства.

materi_02Єднаймося в молитві і ми врятуємо наших дітей

Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до нашої спільноти «Матері в молитві»: запрошуємо мам і бабусь молитися разом з нами за наших дітей, за майбутнє нашого молодого покоління.

Хай цей час буде для нас часом особистої молитви, щоб у наших серцях росло зерно віри, і хай воно виросте в рясне свідчення нашої віри для інших.

Напишіть відгук